VOLCÀ DEL MONTSACOPA D’OLOT (VISITAT EL DIA 20 11 12)

CATALÀ

Hola, molt bona tarda a tots els seguidors i seguidores del blog Lleureioci.

En complau portar-vos uns nous reportatges de la zona de La Garrotxa, fets el passat dia 20 11 12. Una zona de volcans en mig de la ciutat d’Olot (comarca de La Garrotxa), amb grans paisatges.

HISTÒRIA 

* Informacio de la web Wikipedia

Montsacopa (de mont i copa, degut a la seva forma), volcà que es troba a l’interior de la ciutat d’Olot, alineat entre els volcans de la Garrinada i de Montolivet damunt una mateixa fractura. Al costat del seu cràter hi ha l’ermita de Sant Francesc, construida durant el segle XVII, el que fa que se’l conegui tambe amb el nom de volcà de Sant Francesc. Es l’ultim volcà que es va formar a Olot. Va erupcionar fa uns 100.000 anys i el seu cràter arrodonit es producte d’una erupcio estromboliana poc explosiva primer i d’una de mes explosiva (freatomagmàtica) despres.

Altura: 94 metres / Tipus: Estrombolià / Diàmetre del cràter: 120 ,etres/ Fondària del cràter: 12 metres

A continuacio fotos del volcà Montsacopa.

ESPANYOL

Hola, muy buenas tardes a todos los seguidores y seguidoras del blog Lleureioci.

Me complace traeros unos nuevos reportajes de la zona de La Garrotxa, hechos el pasado día 20 11 12. Una zona de volcanes en medio de la ciudad de Olot (comarca de La Garrotxa), con grandes paisajes.

HISTORIA

* Información de la web Wikipedia

Montsacopa (de monte y copa, debido a su forma), volcán que se encuentra en el interior de la ciudad de Olot, alineado entre los volcanes de la Garrinada y de Montolivet sobre una misma fractura. Junto a su cráter se encuentra la ermita de San Francisco, construida durante el siglo XVII, lo que hace que se le conozca también con el nombre de volcán de San Francisco. Es el último volcán que se formó en Olot. Va erupcionar hace unos 100.000 años y su cráter redondeado es producto de una erupción estromboliana poco explosiva primero y de una de mas explosiva (freatomagmático) despues.

Altura: 94 metros / Tipo: Estromboliano / Diámetro del cráter: 120, etros / Profundidad del cráter: 12 metros

A continuación fotos del volcán Montsacopa.

ENGLISH

Hello, good evening to all fans and followers of the blog Lleureioci.

In delighted to bring you some new reports Garrotxa area, made on 20 11 12. A belt of volcanoes in the middle of Olot (region Garrotxa) with great scenery.

HISTORY

* Information on the Wikipedia website

Montsacopa (to mount and glass, due to its shape) volcano is located within the city of Olot, ranked among the volcanoes Garrinada and Montolivet on a single fracture. Next to its crater is the hermitage of San Francisco, built in the seventeenth century, making him familiar with the name of the volcano of San Francisco. It is the last volcano that formed in Olot. Eruption was about 100,000 years ago and its crater is rounded product of a Strombolian eruption and a little explosive first month of explosive (freatomagmàtica) after.

Height: 94 meters / Type: Strombolian / crater diameter: 120, être / Crater Depth: 12 feet

Then Montsacopa photos.

FRANCE

Bonjour, bonsoir à tous les fans et les adeptes du Lleureioci blog.

En ravis de vous apporter quelques nouveaux rapports Garrotxa région, faite le 20 11 12. Une chaîne de volcans au milieu d’Olot (Garrotxa) avec le grand paysage.

HISTOIRE

* Informations sur le site Wikipedia

Montsacopa (à monter et verre, en raison de sa forme) volcan est situé dans la ville d’Olot, classé parmi les volcans et Garrinada Montolivet sur ​​une seule fracture. A côté de son cratère est l’ermitage de San Francisco, construit au XVIIe siècle, faisant de lui familier avec le nom du volcan de San Francisco. Il est le dernier volcan qui a formé à Olot. Eruption était d’environ 100.000 ans et son cratère est arrondie produit d’une éruption strombolienne et un peu mois explosive premier explosif (freatomagmàtica) après.

Hauteur: 94 m / Type: strombolienne / cratère de diamètre: 120, être / Cratère Profondeur: 12 pieds

Puis des photos Montsacopa.

Coord.GPS: 42° 11′ 16″ N, 2° 29′ 18″ E

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s