TRANSPORTS METROPOLITANTS DE BARCELONA (TMB)

CATALÀ

Estar a la ciutat comtal de Barcelona, i moure’t en diferents llocs, tenen els seus transports municipals. Aquesta vegada ho vaig fer a peu, pero vaig tenir l’ocasio de fotografiar un dels importants medis de transport de la ciutat. Despres d’una breu historia, us mostro les fotos d’uns certs models.

HISTORIA

La companyia de trànsit de Barcelona, Transports Metropolitants de Barcelona (TMB), gestiona els autobusos, el metro de Barcelona, un bus turistic, el funicular de Montjuich i el Tramvia blau. Recentment, hi ha varies linies de tramvies moderns, com el Trambaix i el Trambesòs.

TAXIS

La ciutat de Barcelona, compta amb una important flota de taxis, caracteritzats perls colors negre i groc. Hi ha unes 207 parades de taxi i la xarxa de l’àrea metropolitana esta constituida per mes de 10.000 vehicles.

AUTOBUS

El servei d’autobusos de Barcelona es gestionat per l’empresa TMB. El servei s’esten per gran part de l’àrea metropolitana i inclou 109 linies que cobreixen mes de 920 quilometres, amb més de 1.000 vehicles, tots adaptats per a persones amb deficiencies en la mobilitat, la velocitat mitjana dels autobusos es d’11,55 km/h.

TRAMVIES

El tramvia de l’empresa Tramvia Metropolità (TRAM), consta de sis línies, les tres primers amb el nom de Trambaix i les altres tres amb el de Trambesos, depenent de la zona d’actuació. El Trambaix es va posar en marxa el 3 d’abril del 2004, les tres linies que el conformen tenen la majoria de parades en comú i altres per les quals nomes hi circulen els trens d’una linia. El trambesos es va posar en marxa el 8 de maig del 2004.

*Informacio procedent de la web wikipedia.

ESPANYOL

Estar en la ciudad condal de Barcelona, ​​y moverte en diferentes lugares, tienen sus transportes municipales. Esta vez lo hice a pie, pero tuve la ocasión de fotografiar uno de los importantes medios de transporte de la ciudad. Después de una breve historia, os muestro las fotos de ciertos modelos.

HISTORIA

La compañía de tránsito de Barcelona, ​​Transportes Metropolitans de Barcelona (TMB), gestiona los autobuses, el metro de Barcelona, ​​un bus turístico, el funicular de Montjuich y el Tranvía azul. Recientemente, hay varias líneas de tranvías modernos, como el Trambaix y el Trambesòs.

TAXIS

La ciudad de Barcelona, cuenta con una importante flota de taxis, caracterizados Perls colores negro y amarillo. Hay unas 207 paradas de taxi y la red del área metropolitana está constituida por más de 10.000 vehículos.

AUTOBUS

El servicio de autobuses de Barcelona se gestionado por la empresa TMB. El servicio se extiende por gran parte del área metropolitana e incluye 109 líneas que cubren más de 920 kilómetros, con más de 1.000 vehículos, todos adaptados para personas con deficiencias en la movilidad, la velocidad media de los autobuses es de 11 , 55 km / h.

TRANVÍAS

El tranvía de la empresa Tramvia Metropolità (TRAM), consta de seis líneas, las tres primeras con el nombre de Trambaix y las otras tres con el de Trambesos, dependiendo de la zona de actuación. El Trambaix se puso en marcha el 3 de abril de 2004, las tres líneas que lo conforman tienen la mayoría de paradas en común y otras por las que sólo circulan los trenes de una línea. El Trambesòs se puso en marcha el 8 de mayo de 2004.

* Información procedente de la web wikipedia.

ENGLISH

Being in the city of Barcelona, ​​and move in different places have their municipal transport. This time I did walk, but I had the opportunity to photograph one of the important means of transport in the city. After a brief history, I show pictures of certain models.

HISTORY

The company traffic Barcelona metropolitan transport de Barcelona (TMB), manages the buses, the metro, a tourist bus, funicular and tram Montjuich blue. Recently, there are several modern streetcar line, as Trambaix and Trambesòs.

Taxis

Barcelona has a large fleet of taxis, black and yellow characterized Perls. There are 207 taxi network and the metropolitan area consists of more than 10,000 vehicles.

BUS

The bus service from Barcelona TMB managed by the company. The service spans much of the metropolitan area and includes 109 lines covering more than 920 kilometers, with more than 1,000 vehicles, all adapted for people with impaired mobility, the average speed of buses is 11 , 55 km / h.

tram

The Metropolitan Tram Tram Company (TRAM), has six lines, the first three with the name Trambaix and three of the Trambesòs, depending on the area of operation. Trambaix was launched on 3 April 2004, the three lines that make stops have the most in common and others which only circulate a line trains. Trambesòs was launched on 8 May 2004.

* Information from the Web encyclopedia.

FRANCE

Être dans la ville de Barcelone, et se déplacent dans différents endroits ont leur transport municipal. Cette fois-ci je l’ai fait à pied, mais j’ai eu l’occasion de photographier l’un des moyens importants de transport dans la ville. Après un bref historique, je montre des photos de certains modèles.

HISTOIRE

La société de transport Transports Métropolitains de Barcelone de Barcelone (TMB), gère les bus, le métro, un bus touristique, les funiculaires et tramways bleus Montjuich. Récemment, il ya plusieurs ligne de tramway moderne, comme Trambaix et Trambesòs.

Taxis

Barcelone a une grande flotte de taxis, noir et jaune Perls caractérisés. Il ya 207 réseaux de taxi et de la région métropolitaine se compose de plus de 10.000 véhicules.

BUS

Le service de bus de Barcelone TMB géré par la société. Le service s’étend sur une grande partie de la région métropolitaine et comprend 109 lignes couvrant plus de kilomètres que 920, avec plus de 1.000 véhicules, tous adaptés pour les personnes à mobilité réduite, la vitesse moyenne des bus est de 11 , 55 km / h.

tram

La Société Tram Tram métropolitain (TRAM), dispose de six lignes, les trois premiers avec le Trambaix nom et trois des Trambesòs, en fonction de la zone d’opération. Trambaix a été lancé le 3 Avril 2004, les trois lignes qui s’arrête avons le plus en commun et d’autres qui ne circulent que sur une ligne de trains. Trambesòs a été lancée le 8 mai 2004.

* Information de l’encyclopédie Web.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s