TELEFÈRIC DE MONTJUÏC (BCN)

CATALÀ

Aquest telefèric, amb data d’inauguracio l’any 1928 per l’exposicio universal de Barcelona a l’any 1929. Va ser possat en funcionament de nou (renovacio), el 16 de maig de 2007. Ara esta gestionat per l’empresa publica Transports Metropolitants de Barcelona.

Te 3 estacions (Parc de Montjuic, Mirador ” direccio al castell”, Castell), amb una longitut de 752 m i un temps d’uns 4,5 minuts de viatge, on fa servir un tipus d’electrificacio de traccio hidràulica de 400 kva.

Les vistes que es poden veure dins de les cabines son espectaculars, com els jardins Joan Brossa, la plaça de Catalunya, la Catedral, la Sagrada Familia, els creuers del port, la Vila Olimpica, la Torre Agbar i la zona del Forum de les Cultures.

ESPANYOL

Este teleférico, con fecha de inauguracion en 1928 por la exposicion universal de Barcelona en el año 1929. Fue puesto en funcionamiento de nuevo (renovacion), el 16 de mayo de 2007. Ahora está gestionado por la empresa pública Transports Metropolitans de Barcelona.

Tiene 3 estaciones (Parque de Montjuic, Mirador “dirección al castillo”, Castillo), con una longitud de 752 my un tiempo de unos 4,5 minutos de viaje, donde utiliza un tipo de electrificación de traccion hidráulica de 400 kva .

Las vistas que se pueden ver dentro de las cabinas son espectaculares, como los jardines Joan Brossa, la plaza de Catalunya, la Catedral, la Sagrada Familia, los cruceros del puerto, la Villa Olimpica, la Torre Agbar y la zona del Forum de las culturas.

ENGLISH

This cable car, with opening date in 1928 for the Universal Exposition of Barcelona in 1929. It was might put into operation again (renewal) on 16 May 2007. Now the company is managed by the Barcelona metropolitan public transport.

Has 3 stations (park Montjuic Viewpoint “direction castle” Castillo) with a length of 752 m and a time of about 4.5 minutes of travel, which uses a type of hydraulic traction electrification of 400 kva .

The views can be seen within the cabins are spectacular and the gardens Brossa, Plaza Catalonia, cathedral, Sagrada Familia, cruise the harbor, the Olympic Village, Torre Agbar and the Forum of cultures.

FRANCE

Ce téléphérique, avec la date d’ouverture, en 1928, pour l’Exposition Universelle de Barcelone en 1929. C’était peut-être remis en service (renouvellement) le 16 mai 2007. Maintenant, l’entreprise est gérée par le transport en commun métropolitain de Barcelone.

A 3 stations (parc Montjuic Point de vue “direction château” Castillo) d’une longueur de 752 m et un temps d’environ 4,5 minutes d’un voyage, qui utilise un type d’électrification de traction hydraulique de 400 kva .

Les points de vue peuvent être vus dans les cabines sont spectaculaires et la Brossa jardins, la Plaza Catalunya, de la cathédrale, la Sagrada Familia, une croisière sur le port, le village olympique, la Torre Agbar et le Forum des cultures.

COORD.GPS:41° 22′ 14.25″ N, 2° 10′ 13.9″ E

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s