60º RALLY CATALUNYA COSTA BRAVA DE CLASICS (GIRONA,13 10 12)

CATALÀ

Hola, molt bona nit a tots els seguidors del bloc lleureioci.

El passat dissabte, 13 d’octubre, vaig estar a l’inici de la segona prova del Rally Catalunya Costa Brava de Clasics, celebrat a Girona ciutat.

Poguer veure els automobils d’aquells anys tancats al parc tancat que estava al passeig de la Copa de Girona i despres veure’ls a sortir a la sortida, per disputar la segona jornada, va ser interesant. Un rally, que es el mes antic de l’estat espanyol, ja que es va iniciar l’any 1953 fins l’any 1987 i despres novament des de 2005 fins a l’actualitat. Ha sigut puntuable per el Campionat d’europa de Rally i el Campionat d’Espanya de Rallyes. Entre els anys 1988 a 2004 no es va celebrar, ja que es va fusionar amb el Rally Catalunya. En l’actualitat aquest rally es puntuable per el campionat de Rally d’Espanya d’Historics tambel del campionat d’Europa d’Historics.

A continuació, us passo unes fotos d’uns quants models que hi habia per el parc tancat, i tambe, en la pre sortida. un rally amb cotxes d’autentica coleccio. Veieu les obres d’art, a punt per competir de nou.

Fins la propera.

ESPANYOL

Hola, muy buenas noches a todos los seguidores del bloc lleureioci.

El pasado sábado, 13 de octubre, estuve al inicio de la segunda prueba del Rally Catalunya Costa Brava de clasica, celebrado en Girona ciudad.

Poder ver los automoviles de aquellos años encerrados en el parque cerrado que estaba en el paseo de la Copa de Girona y luego verlos a salir en la salida, para disputar la segunda jornada, fue interesante. Un rally, que es el más antiguo de España, ya que se inició en el año 1953 hasta el año 1987 y después nuevamente desde 2005 hasta la actualidad. Ha sido puntuable para el Campeonato de Europa de Rally y el Campeonato de España de Rallyes. Entre los años 1988 a 2004 no se celebró, ya que se fusionó con el Rally Catalunya. En la actualidad este rally es puntuable para el campeonato de Rally de España de Históricos y también del campeonato de Europa de Historicos.

A continuación, os paso unas fotos de unos cuantos modelos que habia para el parque cerrado, y también, en la presente salida. un rally con coches de autentica coleccio. Veis las obras de arte, listo para competir de nuevo.

Hasta la próxima.

ENGLISH

Hello, good evening to all followers of the blog lleureioci.

On Saturday, October 13th, I was at the start of the second round of the Rally of Catalonia Costa Brava Classic, held in Girona city.

Could see the cars of those years I was locked in the closed park avenue Cup Girona and then see them go out to play the second day was interesting. A rally is the oldest in Spain, since it began in 1953 until 1987 and again from 2005 to the present. He has been scoring for the European Championship Rally Championship and Rally Spain. Between 1988 and 2004 was not held since merged with the Catalonia Rally. Today, this rally is scoring the championship of Spain Historic Rally Championship also European historical.

Then I spend some pictures of a few models that he had for the park closed, and also in the pre-start. authenticates with a rally car collection. See the art, ready to compete again.

Until next time.

FRANCE

Bonjour, bonsoir à tous les adeptes de la lleureioci blog.

Le samedi 13 Octobre, j’étais au début de la deuxième manche du Rallye de Catalogne Costa Brava classique, qui s’est tenue dans la ville de Gérone.

On pouvait voir les voitures de ces années, j’ai été enfermé dans le parc fermé avenue Girona Cup et de les voir sortir pour jouer la deuxième journée a été intéressante. Un rallye est la plus ancienne en Espagne, depuis sa création en 1953 jusqu’en 1987, puis de 2005 à nos jours. Il a été marquant pour le Championnat d’Europe des Rallyes du Championnat et Rallye Espagne. Entre 1988 et 2004 n’a pas eu lieu depuis fusionné avec le Rallye Catalogne. Aujourd’hui, ce rallye est marqué le championnat de Championnat d’Espagne Historic Rally aussi historique européenne.

Puis-je passer quelques photos de quelques modèles qu’il avait pour le parc fermé, et aussi dans le pré-départ. authentifie une collection de voitures de rallye. Voir l’art, prêts à

concourir à nouveau.

Jusqu’à la prochaine fois.

 

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s