PULPO A FEIRA (SÀRRIA) / (VISITAT 6 08 12)

CATALÀ

Segurament, aquest menjar es un dels millors plats de la cuina gallega que ofereix, es tracte del pop a la gallega, si (en gallec, a pulpo a feira). Vaig estar a la ciutat de Sàrria (provincia de Lugo), on feien la fira (fira = a mercat), on ho solen fer dos cops al mes en diferents pobles i ciutats de la rodalia. El dia 6 08 12, tocava a Sàrria. El pop normalment es menjar en diferents llocs, aquesta vegada, vull probar el pop a la fira, i la veritat, probar-lo, es bonissim, acompanyat de pa i el vi rosat.. a continuacio fotos, del pop de la fira. espero que us agradi… ens veiem al proper reportatge.

ESPANYOL

Seguramente, esta comida es uno de los mejores platos de la cocina gallega que ofrece, se trata del pulpo a la gallega, si (en gallego, a pulpo a feira). Estuve en la ciudad de Sárria (provincia de Lugo), donde hacían la feria (feria = a mercado), donde lo suelen hacer dos veces al mes en diferentes pueblos y ciudades de los alrededores. El día 6 08 12, tocaba a Sárria. El pulpo normalmente se come en diferentes lugares, esta vez, quiero probar el pulpo a la feria, y la verdad, probarlo, es buenisimo, acompañado de pan y el vino rosado .. a continuación fotos, del pulpo de la feria. espero que os guste … nos vemos el próximo reportaje.

ENGLISH

Surely, this food is the best Galician cuisine offered, the case of Galician octopus, if (in Galician, a pulpo a feira). I was in the town of Sarria (Lugo province), which were fair (fair market = a), where I usually do twice a month in different towns and cities to the suburbs. On 6 08 12, played in Sarria. The octopus usually eat in different places, this time, I try to pop the show, and the truth, try it, is scrumptious, accompanied by bread and wine pink .. Next, a photo, the pop of the fair. I hope you like … we are the next article.

FRANCE

Assurément, cette nourriture est la meilleure cuisine galicienne offerts, le cas de poulpe galicien, si (en galicien, une pulpo a feira). J’étais dans la ville de Sarria (province de Lugo), qui étaient justes (= juste valeur marchande a), où j’ai l’habitude de le faire deux fois par mois dans différentes villes et des villes vers les banlieues. Le 6 08 12, a joué à Sarria. Le poulpe mange habituellement dans des endroits différents, cette fois, j’essaie de faire éclater le spectacle, et la vérité, l’essayer, c’est délicieux, accompagné de pain et de vin rosé .. Ensuite, une photo, la pop de la foire. J’espère que vous aimez … nous sommes le prochain article.

COORD.GPS SÀRRIA (LUGO): 42° 46′ 0″ N, 7° 24′ 0″ W

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s