CASABLANCA

CATALÀ

Aquesta ciutat és grandiosa, te l’aeroport més gran de tot el marroc i un centre comercial molt gran amb un aquarium dins. La ciutat però és un caos, el trànsit és el pitjor, tots els cotxes pitant continuament, fins i tot et pots quedar parat durant minuts en un carrer sense opció de sortida. Com a cosa que em va agradar més va ser la gran mesquita de 33 metres situada en una plaça preciosa rodejada de jardins.

ESPANYOL

Esta ciudad es grandiosa, tiene el aeropuerto más grande de todo el Marruecos y un centro comercial muy grande con un aquarium dentro. La ciudad pero es un caos, el tráfico es lo peor, todos los coches pitando continuamente, incluso te puedes quedar parado durante minutos en una calle sin opción de salida. Como lo que me gustó más fue la gran mezquita de 33 metros situada en una plaza preciosa rodeada de jardines.

ENGLISH

This city is great, now the largest airport in Morocco and a large shopping center with an aquarium inside. But the city is in chaos, the traffic is worse, all cars pitant continuously, even you can stay stopped for minutes on a street without exit option. As the thing I liked most was the great mosque of 33 square meters located in a beautiful surrounding gardens.

FRANCE

Cette ville est grande, maintenant le plus grand aéroport au Maroc et un grand centre commercial avec un intérieur de l’aquarium. Mais la ville est en plein chaos, le trafic est pire, toutes les voitures pitant en permanence, même si vous pouvez rester arrêté pendant quelques minutes sur une rue sans option de sortie. Comme la chose que j’aimais le plus était la grande mosquée de 33 mètres carrés situé dans un beau jardin entourant.

Coord.GPS: 33° 34′ 30″ N, 7° 36′ 5″ W

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s