FIRA DE FORNELLS DE LA SELVA 2012 (1ºPART) MAQUETISME ( EXTRA LINKS 22 10 12)

CATALÀ
El passat cap de setmana del 21 d’abril ’12, vaig estar a una nova edicio de la Fira de Fornells de la Selva (El Gironès). Feien moltes coses en aquesta poblacio, pero vaig decidir anar a l’estacio de tren del poble i aixis veure les gran maquetes que tenen exposada els amics del ferrocarril del Gironès. Veure l’estacio de Girona actual en miniatura i veure a passar els trens (escala 1/87) per l’estacio, amb tots els seus ponts, viaductes, etc… us passo les fotos de l’estacio, i algunes locomotores i trens.

ESPANYOL
El pasado fin de semana del 21 de abril ’12, estuve en una nueva edición de la Feria de Fornells de la Selva (El Gironès). Hacían muchas cosas en esta población, pero decidí ir a la estacion de tren del pueblo y asi ver las grandes maquetas que tienen expuesta los amigos del ferrocarril del Gironès. Ver la estacion de Girona actual en miniatura y ver pasar los trenes (escala 1/87) por la estacion, con todos sus puentes, viaductos, etc … os paso las fotos de la estación, y algunas locomotoras y trenes.

ENGLISH
The last weekend of April 21 ’12, I was a new edition of the Feria de Fornells de la Selva (Girona, El). They did many things in this population, but I decided to go to the train station and the town so great to see the models that have exposed the railroad friends of Girona. View the current station in Girona and see miniature trains to pass (scale 1/87) for the station, with all its bridges, viaducts, etc. … you step photos of the station, and some locomotives and trains.

FRANCE
Le week-end dernier du 21 Avril ’12, j’étais une nouvelle édition de la Feria de Fornells de la Selva (Gérone, El). Ils ont fait beaucoup de choses dans cette population, mais j’ai décidé d’aller à la gare et la ville si grande de voir les modèles qui ont exposé les amis de chemin de fer de Gérone. Voir la station actuelle à Gérone et de voir des trains miniatures pour passer (échelle 1/87) pour la station, avec tous ses ponts, viaducs, etc … vous faites un pas de photos de la station, et quelques locomotives et des trains.

BY LLEUREIOCI + EXTRA LINKS:

TREN TGV:

https://lleureioci.wordpress.com/2012/10/19/tren-tgv-frances-train-a-grande-vitesse/XTRA:

TREN CREMALLERA DE NÙRIA:

https://lleureioci.wordpress.com/2012/10/19/tren-cremallera-de-nuria/

LINK +EXTRA 23 02 13 MAGIC MON DEL TREN:https://lleureioci.wordpress.com/2013/02/23/el-magic-mon-del-tren-visitat-el-dia-20-02-2013/

LINK + EXTRA 15 04 13 EVOLUCIO DEL FERROCARRIL:

http://www.youtube.com/watch?v=WdiuSCNLc5Y

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s