150 ANYS DE L’ARRIBADA DEL TREN A GIRONA

CATALÀ / CATALAN
Hola, molt bona tarda,

el passat mes de març, a Girona ciutat, es va fer una exposicio dels 150º anys de l’arribada del tren a la ciutat, on vaig asistir per veure la mostra.
A continuacio us passo les fotos de la mostra, amb l’arribada de l’electrificacio de la linea Granollers – Girona a l’any 1962, va experimentar diversos canvis la ciutat.

CASTELLA / SPANISH
Hola, muy buenas tardes,

el pasado mes de marzo, en Girona ciudad, se hizo una exposición de los 150 º años de la llegada del tren a la ciudad, donde asistí para ver la muestra.
A continuación os paso las fotos de la muestra, con la llegada de la electrificación de la línea Granollers – Girona en el año 1962, donde experimentó varios cambios la ciudad.

ENGLISH
Hi, good afternoon,

last March, in Girona, was an exhibition of 150 º anniversary of the arrival of the train to the city, where I attend to see the show.
Here step photos of the show, with the arrival of the electrification of the line Granollers – Girona in 1962, underwent several changes in the city.

FRANCE
Salut, bon après-midi,

dernière Mars, à Gérone, était une exposition de 150 º anniversaire de l’arrivée du train à la ville, où je participe à voir le spectacle.
Voici l’étape des photos de l’exposition, avec l’arrivée de l’électrification des lignes Granollers – Girona en 1962, a subi plusieurs changements dans la ville.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s