20º CONCURS DEL GOS D’ATURA CATALÀ DE TORROELLA DE MONTGRI

Hola molt bona tarda,

el passat diumenge 27 de novembre 2011, vaig estar present al 20º concurs del gos d’atura català de Torroella de Montgri (El Baix Empordà).
En aquest concurs, i participen els millors gossos d’atura del moment, on tambe, han participat en altres concursos, com el del poble de Castellar de N’hug.
El concurs, que consisteix, que el gos d’atura, ha de tancar el ramat d’ovelles al tancat, tot sentint les ordres del pastor, on primer les has de possar en un cercle i despres tancar-les al tancat, tota una experiencia. Participaven, pastors, com el conegut Jordi Muxach, amb la Kiss (antigament amb la seva gossa Coloma), seguit de pastors francesos i bascos, on concussent per acabar entre els millors. Us passo les fotos, d’aquests 20º concurs, es un dels millors que es fan dins la celebracio de la Fira de St. Andreu del poble de Torroella de Montgri ( aquest 2011 va celebrar la edicio 618º, una de les mes antigues de Catalunya).

En este concurso, participan los mejores perros de pastores del momento, donde también han participado en otros concursos, como el del pueblo de Castellar de N’hug.
El concurso, que consiste, que el perro pastor, debe cerrar el rebaño de ovejas en el cerrado, sintiendo las órdenes del pastor, donde primero las tienes que poner en un círculo y luego cerrarlas al cerrado, toda una experiencia. Participaban, pastores, como el conocido Jordi Muxach, con la Kiss (antiguamente con su perra Coloma), seguido de pastores franceses y vascos, donde concursan para acabar entre los mejores. Os paso las fotos, de estos 20 º concurso, es uno de los mejores que se hacen dentro de la celebración de la Feria de San. Andreu del pueblo de Torroella de Montgrí (este 2011 celebró la edición 618 º, una de las más antiguas de Cataluña).

In this contest, and engaged the best dogs of the time, which also participated in other competitions such as the village of Castellar de N’hug.
The contest, which is that the dog stops, you must close the flock of sheep in closed hearing all the orders of the minister, where first you have to possa in a circle and then to close them closed an entire experience. Involved, shepherds, known as the George Muxach with Kiss (formerly with his dog Coloma), followed by French and Basque shepherds, where concurssent to finish among the best. We spend the photos, these 20 ° contest, is one of the best that are within the fair of St. Andrew the town of Torroella de Montgri (the 2011 edition held º 618, one of the oldest in Catalonia).

Fira de St. Andreu de Torroella de Montgri, ultim cap de setmana de novembre
Feria de St. Andres de Torroella de Montgri, ultima fin de semana de noviembre.
Fair St. Andrew Torroella de Montgri, last weekend in November.

ACCES TORROELLA MONTGRI: COORD.GPS 42° 2′ 38″ N, 3° 7′ 43″ E

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s