MUSEU DEL FERROCARRIL DE LA POBLE DE LILLET

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Visitant el Ripollès, veig que La Poble de Lillet queda aprop de Campdevanol (uns 24 kms), on hi arribo per visitar el museu del Ferrocarril. Fa uns anys enrere, hi havia el museu del Transport de Catalunya que quedava al costat de l’actual museu del Ciment, pero aquest museu del Transport es varen tancar les portes. Ara actualment, al poble de La Poble de Lillet, al inici del poble vinguent des de Guardiola de Bergueda, es troba la terminal de l’estacio del Tren Turistic del Museu del Ciment, on tambe hi ha una gran nau on hi ha el museu del Ferrocarril. L’entrada al museu es lliure. A continuacio les fotos del museu.

Visitando el Ripollès, veo que la Pobla de Lillet queda cerca de Campdevanol (unos 24 kms), donde llego para visitar el museo del Ferrocarril. Hace unos años atrás, estaba el museo del Transporte de Cataluña que quedaba al lado del actual museo del Cemento, pero este museo del Transporte se cerraron las puertas. Ahora actualmente, en el pueblo de La Pueblo de Lillet, en el inicio del pueblo viniendo desde Guardiola de Bergueda, se encuentra la terminal de la estación del Tren Turístico del Museo del Cemento, donde también hay una gran nave donde se encuentra el museo del Ferrocarril. La entrada al museo es libre. A continuación las fotos del museo.

Visiting Ripollès, I see that The Village is near Campdevànol Lillet (about 24 kms), where I get to visit the Railroad Museum. A few years ago, there was the transport museum in Catalonia that was next to the museum’s current cement, but the Transport Museum were closed. Now today, the people of the Town of Lillet, the home of the people they should come from Guardiola Berguedà, is the terminal station of the Tourist Cement Museum, where there is a large warehouse where the museum Railroad. The museum entrance is free. Next, the pictures of the museum.

Poble de Lillet (Bergueda), coord. gps:42° 14′ 46″ N, 1° 58′ 35″ E

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s