DE COLLFORMIC AL TURO DE TAGAMANENT

Hola, molt bona tarda ,
 
a continuacio us passo unes quantes fotos de la ruta feta avui dimecres 21 d’abril ’10 al Montseny, que va del Collformic al Turo de Tagamanent. Una ruta per fer a peu d’unes dos hores i mitja, per on passa per una gran pista forestal (normaleta) veien grans paisatges de diverses comarques, com l’Osona, el Valles Oriental i els Pirineus.
Per arribar al Collformic, em vingut des de Cassà de la Selva, per l’Eix Tranversal (C25), sortint a la sortida num 194 (La Fullaca), direccio Seva i El Brull fins a Collformic.
 
Hola, muy buenas tardes,

a continuación os paso unas cuantas fotos de la ruta realizada hoy miércoles 21 de abril ’10 en el Montseny, que va del Collformic el Turo de Tagamanent.
Una ruta para hacer a pie de unas dos horas y media, por donde pasa por una gran pista forestal (normalita) mirando grandes paisajes de varias comarcas, como  Osona, el Valles Oriental y los Pirineos.
Para llegar al Collformic, venimos desde Cassà de la Selva, por el Eje Transversal (C25), saliendo a la salida num 194 (La Fullaca), direccion Seva y El Brull hasta Collformic.
 
 
Hello, good afternoon,

Here I spend a few pictures of the approach taken today, Wednesday 21 April ’10 Montseny, who’s Collformic Tagamanent Hill. Route on foot of a two and a half hours, where a forest trail passes (normal one) saw large landscapes of various regions as the filmed, the eastern valleys and the Pyrenees.
To reach the Collformic I come from Cassa de la Selva for Axis Tranversal (C25), leaving at exit number 194 (The Fullaca), and His direction to the Brull Collformic

 
 
FOTOS EN FORMAT PANORAMIC
FOTOS EN FORMATO PANORAMICO
PHOTOS widescreen
 
 
Vistes de la Comarca d’Osona
Vistes del fons, dels Pirineus gironi, i el OsonèsMontseny Collformic Turo de TagamanentImatges des de l’esglesia de Sta Mº TagamanentPart del Montseny
 
ESGLESIA DE STA MARIA DE TAGAMANENT
Sta MARIA Tagamanent
 
 
 
Amb aquestes increibles vistes panoramiques i fotos fetes per aqui a dalt el area del Montseny, entre Collformic i el Turo de Tagamanent, acabo aquesta ruta, fins la propera.
 
Con estas increibles vistas panoramicas y fotos hechas por aqui arriba el area del Montseny, entre Collformic y el Turo de Tagamanent, acabo esta ruta, hasta la proxima.
 
With these incredible panoramic views and photos taken here in the area above the Montseny between Collformic Tagamanent hill and, just this route, until the next.
 
 
Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s