FIRA DE FORNELLS DE LA SELVA

Hola a tothom,
 
El proper cap de setmana (dies 17 i 18 d’abril del 2010), tornaran a fer una altre edicio de la fira de Fornells de la Selva,
Esta be la fira, amb diferentes coses, distribuides per el poble. Des de exposicions de flors a l’esglesia, amb exposcions de maquetes escales 1/18 de cotxes de rally , i concentracions de cotxes classics i esportius. Aquest any semble ser que la concentracio, nomes sera de cotxes classics,.
A l’estacio de Fornells , hi ha una de les grans maquetes de trens amb un gran circuit de trens electrics, fotos que us passo a continuacio (per cert, aquestes fotos son de l’any passat)
 
 
Hola a todos,

El próximo fin de semana (días 17 y 18 de abril de 2010), volverán a hacer otra edición de la feria de Fornells de la Selva,
Esta bien la feria, con diferentes cosas, distribuidas por el pueblo. Desde exposiciones de flores en la iglesia, con exposiciones de maquetas escalas 1 / 18 de coches de rally, y concentraciones de coches clásicos y deportivos.
Este año parece ser que la concentracion, sólo será de coches clásicos,.
En la estación de Fornells, se encuentra una de las grandes maquetas de trenes con un gran circuito de trenes eléctricos, fotos que os paso a continuación (por cierto, estas fotos son del año pasado)

 
 
Hello everyone,

The next weekend (17th and 18th April 2010), to redo another Fair Fornells de la Selva
Okay fair, with different things, distributed to the people. From exhibitions of flowers at the church, with exposcions of models scale 1 / 18 rally cars, and concentrations of classic and sports cars. This year was touching that the concentration will only be classic car.
The station Fornells is one of the largest model train circuit with a large electric train that photos will happen then (by the way, these photos are from last year)

 
 
 
A continuacio imatges de la concentracio de Ferraris de l’any passat.
A continuación imagenes de la concentracion de Ferraris del año pasado.
Next, images of the concentration of Ferraris in the last year
 
 
 
En pensava que no tindria temps per arribar i tirar unes quantes fotos, i si he pogut. Us passo unes fotos de la concentracio de Ferraris del diumenge 19 d’abril de la Fira de Fornells ’09.

Encara que Ferrari, no baixi be en el mundial de F1 ’09, sempre te models emblematics per veure.
Una petita mostra de models, com: F355 Belinetta, 348 TS, Testarrossa, 360 Módena, i fins un Lancia Delta Integrale que ens va fer vibrar ha molta gent en el seu temps, com Juha Kankunnen (Triple K) el pilotava.
 
Me pensaba que no tendría tiempo para llegar y sacar unas cuantas fotos, y si he podido. Os paso unas fotos de la concentración de Ferraris del domingo 19 de abril de la Feria de Fornells’09.
Aunque Ferrari, no vaya bien en el mundial de F1’09, siempre tiene modelos emblemáticos para ver.
Una pequeña muestra de modelos, como: F355 Berlinetta, 348 TS, Testarrossa, 360 Modena, y hasta un Lancia Delta Integrale que nos hizo vibrar a mucha gente en su tiempo, como Juha Kankunnen (Triple K) que lo pilotaba.
 
In thought and would not get time to throw a few pictures, and if I could. We spend some pictures of the concentration of Ferraris on Sunday 19 April Fornells Fair ’09.
Although Ferrari not be down in the world of F1 ’09, always stay to see emblematic model.
A small sample of models, such as Belinetta F355, 348 TS, Testarrossa, 360 Modena, and even a Lancia Delta Integrale that he will bring a lot of people in their time, as Juha Kankunnen (Triple K) the ball.
 
 

Son autentiques màquines de coleccio…. i molt ben conservades.

Fins aqui, les fotos del mini reportatge a Fornells ’09.

Son auténticas máquinas de coleccio …. y muy bien conservadas.

Hasta aqui, las fotos del mini reportaje en Fornells’09.

 
Collection of machines are real …. and well preserved.

So far, the news photos of the mini in Fornells ’09

 
Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s