DIA MUNDIAL DE LA METEOROLOGIA

Hola molt bona tarda,
 
el passat dissabte dia 20 de març d’enguany, vaig ser present a la celebracio del dia mundial de la meteorologia al Cosmocaixa de BCN, on varen fer molts d’actes sobre aquest afer.
Vaig assistir a una xerrada sobre el temps amb en Tomàs Molina, el director del Espai El Temps de TV3 i tambe director i conductor del Espai Terra (tb a TV3). Durant dues hores ens va explicar moltes coses a tots els assistens a la xerrada, que varen ser molta gent.
Pero abans d’entrar a la xerrada us posso imatges de l’estacio del Temps del propi museu de la Ciencia, a fora als seus jardins.
 
A continuacio imatges del passat dissabte al Cosmocaixa (Museu de la Ciencia de BCN).
 
Hola muy buenas tardes,

el pasado sábado día 20 de marzo de este año, estuve presente en la celebracion del día mundial de la meteorología en el Cosmocaixa de BCN, donde hicieron muchos actos sobre este asunto.
Asistí a una charla sobre el tiempo con Tomàs Molina, el director del Espacio El Tiempo de TV3 y tambi director y conductor del Espacio Tierra (tb en TV3).
Durante dos horas nos contó muchas cosas a todos los asistentes a la charla, que fueron mucha gente.

Pero antes de entrar a la reunion os pongo imagenes de la estacion del Tiempo del propio museo de la Ciencia, a fuera en sus jardines.
A continuación imágenes del pasado sábado en el Cosmocaixa
 
 
Hi good afternoon

on Saturday 20 March this year, I was present at the celebration of World Day of meteorology at Cosmocaixa BCN, where they make a lot of acts on this matter.
I attended a lecture on time with Tomas Molina, director of the Space Weather and Tambo TV3 director and conductor of Land Area (tb TV3). For two hours she had lots to talk to all Assistens, which were many.

But before entering the chat you Posso images of the weather station’s own science museum, out to their gardens.
Next, images of last Saturday Cosmocaixa (Museum of Science BCN).
 
 
 
 
 
A continuacio, imatges de la prediccio del temps amb en Tomas Molina, l’home del temps de TV3
 
A continuacion, imagenes de la prediccion del tiempo con Tomas Molina, hombre del tiempo de TV3
 
Then images of weather forecasting in with Tomas Molina TV3 weather man
 
 
 
 

                                                                                                               

 

Be i fins aqui aquest reportatge del dia mundial de la meteorologia al Cosmocaixa, amb Tomas Molina. On hem apres una mica mes sobre les previssions del dia, a sis dies vista, i + mes de ja saber una mica que son…: º graus,  % (humitat), i els HpA (pressio atmosferica, amb hectopascals, hPa). Fins la propera.

Bien y hasta aquí este reportaje del día mundial de la meteorología al Cosmocaixa, con Tomas Molina. Donde hemos aprendido algo más sobre las Previssions de día, a seis días vista, y + mas de ya saber algo que son …: º grados, % (humedad), y los HPA (presión atmosférica, con hectopascales, hPa) . Hasta la próxima.

 

Be here until the day this article to Cosmocaixa world of meteorology, with Tomas Molina. Where we have learned a little more about previssions day, six days sight, and + already know a little more than they are …: No,% (moisture), and HPA (atmospheric pressure, with hectopascals, hPa) . Until next time.

 

 
Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s