PUIG D’ARQUES

Hola,
us posso fotos de la ruta feta fa un temps al cim del Puig d’Arquès. El Puig d’Arques, es el cim on tenen situat un dels radars del temps del METEOCAT, per detectar diverses previsions del temps. El radar pot arribar agafar una distancia d’uns 150 km a la rodona.
El Puig d’Arquès, esta situat al mig del Massis de les Gabarres, on tambe es podem observar grans vistes, amb un dia que fassi molt bon temps.Per arribar al Cim del Puig d’arques, hi ha diversos camins. Tan es pot anar per els Metges, per Cassà de la Selva,  per darrere el parc dels bombers i per el costat d’un restaurant, , on hi ha una pista forestal, amb força recorregut (uns 13 kms aproximadament). Tambe hi ha una altre opcio per aribar, es anar fins el poble de Romanya de la Selva, i des d’alla accedir al cami d’acces al cim, que s’agafa direccio Calonge, a un km despres de Romanya. Be a continuacio us posso unes imatges d’aquesta ruta.
 
 
Hola,
os pongo fotos de la ruta tomada hace un tiempo en la cima del Puig d’Arques. El Puig d’Arques, es la cima donde se encuentra uno de los radares del tiempo del METEOCAT, para detectar diversas previsiones del tiempo.
El radar puede llegar a coger una distancia de unos 150 km a la redonda.
El Puig d’Arques, esta situado en medio del Macizo de las Gabarres, donde también se puede observar grandes vistas, con un día que haga muy buen tiempo.Para llegar a la Cumbre del Puig d’Arques, hay varios caminos. Tanto se puede ir por los Médicos, por Cassà de la Selva, por detrás del parque de los bomberos y por el lado de un restaurante, donde hay una pista forestal, con bastante recorrido (unos 13 kms aproximadamente) . También hay otra opcion para llegar arriba, es ir hasta el pueblo de Romaña de la Selva, y desde allí acceder al camino de acceso a la cima, que se coge direccion Calonge, a un km después de Romaña. Bien a continuacion os pongo unas imágenes de esta ruta
 
 
Hi,
Posso photos of the route we made a while ago at the peak of Puig d’Arques. Puig d’Arques, where they are located on top of a weather radar of METEOCAT to detect different weather forecasts. The radar can take a distance about 150 km away.
Puig d’Arques, is situated in the center of mass of the barge, which also can see great views, a very good day Fassi temps.Per reach the summit of the Puig d’Arques, there are several paths. So you can go to the doctors, by Cassava Forest, behind the firefighters and park beside the restaurant, Can Jan Plan, where a forest track with force-distance (about 13 miles approximately) . There is also another option for Ariba, will go to the people of Romagna Forest, and from there access path to the summit, which take direction Calonge a km after Romagna. Posso Be Here some images of the route
 
 
 
A continuacio, una imatge, amb les vistes que es poden arribar a veure des de el mirador del Puig d’Arques(sempre que fasci bon temps)
 
A continuación, una imagen, con las vistas que se pueden llegar a ver desde el mirador del Puig d’Arquès (siempre que haga buen tiempo)
 
Then, an image, with the view that music can be seen from the viewpoint of Puig d’Arques (provided good weather fascia)
 
 
Be fins aqui aquesta ruta, fins la propera
 
Bien hasta aqui esta ruta, hasta la proxima.
 
Be here this route until the next
Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s