PUIG DE ST MIQUEL, VALL DE ST DANIEL

Bon dia ,
aquest passat diumenge 24 de gener, vaig fer una sortida per una part de la Vall de St Daniel, on entre a ser part de Les Gabarres.
Agafem anant direccio al monestir de St Pere de Galligants, passant per un carrer estret fins al convent (el carrer es estret, i de doble sentit). Passat el convent anem direccio a la Font del Ferro, on abans d’arribar hi ha una zona per aparcar els cotxes i començar la ruta, tambe hi ha diferentes zones mes amunt per deixar el cotxe.
Be ens dirigim a peu cap al Puig de St Miquel, on atravessem per un pas subterrani la variant de St. Daniel (a l’altura entre, el 3º tunel direccio La Jonquera  i 1º   tunel direccio a BCN ). La ruta esta marcada amb colors groc i blanc i amb guix al terra (fletxes). Anem pujant per un cami q porta fins a dalt el santuari dels Angels, que deu quedar a unes dues hores dels Puig de St Miquel, (un total d’unes 2h 45 mins, des de la Font del Ferro, aproximadament). Arribem adalt el Puig de St Miquel, (entre uns 45 i 50 min) on parem i veien unes grans vistes de la ciutat de Girona. Hi ha un mirador, d’on podem veure una gran panoramica de la ciutat de Girona i el seu entorn mes inmediat, pero aquest dia, no varem enganxar gaire bon temps, estava força ennubolat, pero encara aixis, es veien diferentes vistes, ara a continuacio, imatges des de el Puig de St Miquel.
 
 
Buenos días,
este pasado domingo 24 de enero, hice una salida para una parte del Valle de San Daniel, donde entra a ser parte de Las Gabarres.
Cogemos yendo direccion al monasterio de St. Pere de Galligants, pasando por una calle estrecha hasta el convento (la calle es estrecha, y de doble sentido).
Pasado el convento vamos direccion a la Fuente del Hierro, donde antes de llegar hay una zona para aparcar los coches y empezar la ruta, también hay diferentes zonas mas arriba para dejar el coche.
Bien nos dirigimos a pie hacia el Puig de St. Miquel, donde atravesamos por un paso subterráneo la variante de St.. Daniel (a la altura entre el  3 º túnel direccion La Jonquera y 1 º  tunel direccion a BCN). La ruta está marcada con colores amarillo y blanco y con tiza en el suelo (flechas). Vamos subiendo por un camino que lleva hasta arriba el santuario dels Angels, que debe quedar en unas dos horas de los Puig de St. Miquel, (un total de unas 2 h 45 mins, desde la Fuente del Hierro, aproximadamente). Llegamos arriba el Puig de St. Miquel, (entre unos 45 y 50 min) donde paramos y vemos unas grandes vistas de la ciudad de Girona. Hay un mirador, donde podemos ver una gran panoramica de la ciudad de Girona y su entorno más inmediato, pero este día, no pudimos llegar  a ver muy buen tiempo, estaba bastante ennubolado, pero aún así, se veían diferentes vistas, ahora
a continuación, imágenes desde el Puig de St. Miquel.
 
 
 
CASTELL DE ST. MIQUEL
 
 
 
A continuacio, imatges des de el mirador del Puig de St. Miquel.
A continuacion, imagenes desde el mirador del Puig de S. Miquel.
 
 
PANORAMICA NORD
 
 
 
FOTOS NUM. 3 I 4, (ORDRE ESQUERRA DRETA) totes les fotos
 
FOTO NUM 3: Vista del poble de Celra al fons
FOTO NUM 4: Vista de Les Gabarres, direccio el Puig d’Arques
 
 
PANORAMICA OEST
 
 
 
2º FOTO: Poble de St Gregori, barri de Germans Sabat, Poligon de Sarria de Ter.
3º FOTO: Poble de Sarria de Ter, St julia de Ramis, i cap al fons la vila de Banyoles.
4º FOTO: Panoramica de la ciutat de Girona
 
PANORAMICA DE LA CIUTAT DE GIRONA
 
 
 
FOTOS EN ORDRE D’ESQUERRA A DRETA
 
 
1º Torre de Comunicacions El Piruli de Girona
2º Part de la Devesa, amb les hortes de Sta Eugenia de Ter, juntament amb Els Maristes, barri de Sta. Eugenia de Ter i  Salt, fons Espai Girones.
3º Eixample de Girona, parc central, barri de St. Narcis "esglesia de St Narcis", barri de Can Gibert del Pla, Hospital de Sta Caterina "Marti i Julia", i entrada autopista A7 Girona-Salt.
4º Dipossits de La Campsa, zona comercial Mas Gri, barri Girona 2
 
 
PANORAMICA SUD
 
 
 
FOTO 2: Sud del Girones// Fornells de la Selva
FOTO 3: Zona de les Gabarres, vila de Quart
FOTO 4: Zona de les Gabarres, cim del Puig d’Arques, radar Meteorologic
FOTO 5: Santuari dels Angels
 
Be amb aquestes impressionants imatges, acabo el recorregut d’aquest diumenge. La zona aquesta de la Vall de St Daniel, hi ha moltes mes rutes a fer. Mes endavant farem mes rutes per aqui, fins la propera.
 
Bien con estas impresionantes imagenes, acabo el recorrido de este domingo. La zona de el Valle de S. Daniel, hay muchas mas rutas hacer. Mas adelante haremos muchas mas rutas por aqui, hasta la proxima.
 
 
 
Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s