ARBREDA MASJOAN A ESPINELVES (LA SELVA)

Hola a tots de nou,
Hem pensava que hauria acabat de tancar aquest exercici de rutes de lo que va d’any, pero no… no es aixis. En el penultim dia de l’any, ves per on que decidim fer una doble ruta.
Aquesta vegada he decidit agafar i anar cap al poble d’Espinelves (Selva), on ja te tradicio la fira del arbret de nadal… pero em pregunto.. si el nadal ja es passat,  i la fira tambe, que hi podem trobar ara en aquest temps….
Be, Espinelves, te una petita sona privada, com un terreny on es troben una varietats d’arbres de altres paisos, en total son una vintena, i molts estan declarats com a Patrimoni Natural de la Generalitat. Per entrar en aquest espai, no es gratis, s’ha de pagar 2 euros per persona, pero val la pena visitar aquest petit museu.
Per entrar al museu, es al final de poble, abans d’agafar l’eix direccio Vic, sempre s’ha d’agafar la carretera antiga.
 
Hola a todos de nuevo,
pensaba que habria acabado de cerrar este ejerciccio de rutas en lo que va de año, pero no, no ha sido asi. En el penultimo dia del año, vete tu por donde, hemos decidido hacer una doble ruta.
Esta vez he decidido coger hacia el pueblo de Espinelves(Selva), donde tiene tradición, la feria del arbol de navidad… pero me pregunto… si navidad ya ha pasado, y la feria tambien, que podemos encontrar ahora en este tiempo…
Bien, Espinelves, tiene una pequeña zona privada, como un terreno donde se encuentran diferentes variedades de arboles de otros paises, en total son una veintena, i muchos estan declarados como Patrimonio Natural de la Generalitat. Para entrar en este espacio, no es gratis, se tiene que pagar 2 euros por persona, pero vale la pena visitar este pequeño museo.
Para entrar en este museo, que es al final del pueblo, antes de coger el eje dirección Vic, siempre por la carretera antigua.
 
Fotos del poble d’Espinelves
 
 
Entorn d’Espinelves
 
Entorno de Espinelves
 
 
PARATGE DE L’ARBREDA MASJOAN
 
A continuacio, uns quants exemplars d’arbres que hi ha en aquesta arbreda.
 
A continuación, unos quantos ejemplares de arboles que hay en esta arboleda.
 
 
 
I amb aquest mini guia d’arbres acabem aquesta primera ruta, on continuem direccio al Panta de Sau (direccio St. Pere de Casserres)
Y con esta mini guia de arboles, acabamos esta primera ruta, donde continuamos dirección al Pantano de Sau (dirección S. Pere de Casserres).
 

Fira de l’Avet d’Espinelves (comarca de La Selva) 1º setmana de desembre.(3 al 11 desembre 2011).

Feria del Abeto de Espinelves (comarca de La Selva) 1 º semana de diciembre. (3 al 11 de diciembre 2011).

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s