TEMPORAL DE LA MAR DE TOSSA A ST. FELIU DE GUIXOLS

Aquests dies, que el temps fa de les seves, com fer fortes ventades a la costa, nevades per sobre dels 400 m. en indrets on no sol nevar… etc, l’hivern astronomic esta avissant que ens apropem al canvi d’estacio , per el proper dia 21 de desembre d’enguany, com cada any, pero aquest any, ha vingut de cop, semble…. no…
Be aprofitant que avui dimarts, es el segon dia, de temporals, aquest, ja mes light (tot sigui dit), m’he volgut acostar fins la costa per veure l’estat de la mar. No sabia per on anar, ja que hi havia moltes poblacions amb el passeig maritim tancats. I he pensat una, que era, fer un recorregut,  per l’antiga carretera de Tossa a St. Feliu de Guixols, tot seguint el mediterrani. Es molt llarg aquest trajecte, i la ruta s’ha fet amb cotxe, hi ha molts miradors per fer fotos, es una gran ruta, pero amb molts de revolts, per agafar amb tranquilitat. Una ruta que passa per moltes cales, perdudes per aquests indrets.
 
Per cert, no us recomano fer aquesta ruta amb cotxe, en temps de ventades fortes(la ruta s’ha fet sense ventades), ja que la carretera es estreta i depen quins llocs hi ha desprendiments de terra.
 
 
Estos días, que el tiempo hace de las suyas, como hacer fuertes vientos en la costa, nevadas por encima de los 400 m. en lugares donde no suele nevar … etc, el invierno astronómico esta avisando que nos acercamos al cambio de estación, para el próximo día 21 de diciembre de este año, como cada año, pero este año, ha venido de golpe, parece …. no …
Bien aprovechando que hoy martes, es el segundo día, de temporales, este, ya mas light (todo sea dicho), me he querido acercar hasta la costa para ver el estado del mar. No sabía por donde ir, ya que había muchas poblaciones con el paseo marítimo cerrados. Y he pensado una, que era, hacer un recorrido por la antigua carretera de Tossa a St.. Feliu de Guixols, siguiendo el mediterráneo. Es muy largo este trayecto, y la ruta se ha hecho en coche, hay muchos miradores para hacer fotos, es una gran ruta, pero con muchas  curvas, para tomar con tranquilidad.
Una ruta que pasa por muchas calas, perdidas por estos lares.

Por cierto, no os recomiendo hacer esta ruta en coche  en tiempos de vientos fuertes (la ruta se ha hecho sin vientos) ya que la carretera se estrecha y depende qué lugares hay desprendimientos de tierra.

 
A continuacio, fotos de la ruta:
 
 
 
Us haig d’aclarir una cosa, no es l’ultima de l’any 2009,encara he tingut temps ha fer una doble ruta, i espero publicar-la abans no acabi l’any,
Fins la propera.
 
Os tengo que aclarir una cosa, esta ruta no es la ultima del año 2009, todavia he tenido tiempo en hacer una doble ruta, y espero publicarla antes de que acabe este año..
Hasta pronto.
 
 
Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s