LA FAGEDA D’EN JORDA (GARROTXA)

 
Aquest passat diumenge 22 de novembre que ja hem deixat enrere, hem visitat la Fageda d’en Jorda, (la Garrotxa).
Ara es el temps de poguer passejar per aquest maravellos paisatge i disfrutar dels colors que ofereix la natura d’aquest espai, en plena tardor, astrologicament parlant.
Feia temps que pensava en aquest espai, i ara tocava visitar-lo, tot  passejant fins el volca de Sta. Margarida. I no he sigut l’unic perque estava tot ple de gent que tambe ha volgut visitar l’espai.
Semblava que no podia ser, quant m’he aixecat i observava el temps que estava molt tapat, (pero veien la previsio del temps, he sabut que no seria res, ja que mig de mati canviaria la situacio), i aixis ha sigut, que a mig mati han començat a sortir clarianes, i el dia ha  canviat a millor.
Be, us passo unes imatges de com esta la Fageda en aquesta estacio tardoral, val la pena veure, que es increible. Estan alla, no he tingut temps apreciar el paisatge, ja que he tirat unes quantes fotos i no ho he pogut gaudir, pero ara mirant les fotos, ho estic apreciant, realment, es fantastic.
 
FOTOS DE LA FAGEDA (a 22/11/09)
 
Este pasado domingo 22 de noviembre que ya hemos dejado atrás, hemos visitado la Fageda d’en Jorda, (la Garrotxa).
Ahora es el tiempo de poder pasear por este maravilloso paisaje y disfrutar de los colores que ofrece la naturaleza de este espacio, en pleno otoño, astrologicamente hablando.
Hacía tiempo que pensaba en este espacio, y ahora tocaba visitarlo, todo paseando hasta el volcan de Sta. Margarita. Y no he sido el unico porque estaba muy lleno de gente que tambien ha querido visitar el espacio.
Parecía que no podía ser, cuánto me he levantado y observaba el tiempo que estaba muy tapado (pero viendo la prevision del tiempo, he sabido que no sería nada, ya que media mañana cambiaría la situacion), y asi ha sido, que en media mañana han empezado a despejarse, y el día ha cambiado a mejor.
A continuación, os paso unas imágenes de como esta La Fageda en esta estacion otoñal, vale la pena ver, que es increible. Estándo alla, no he tenido tiempo  para apreciar el paisaje, ya que he tirado unas cuantas fotos y no lo he podido disfrutar, pero ahora mirando las fotos, lo estoy apreciando, realmente, es fantastico.


 FOTOS DE LA FAGEDA (a 22/11/09)

 
 
Com esta de marevellosa aquesta Fageda amb aquesta estacio.
Be, amb aquestes imatges acabo aquesta visita, pero abans, us posso unes direccions per poguer arribar fins la Fageda.
 
Hi ha diferentes opcions per anar-hi, son aquestes:
 
1º. Autopista A7 E9, Sortida de Sarria de Ter, Banyoles, Olot. Dintre la poblacio d’Olot, agafar el vial St. Jordi fins el creuament d’anar direccio Sta Pau.
 
2º. Des de Sta. Coloma de Farners, Amer, les Planes d’Hostoles, Les Preses, Olot, tambe, dintre de la poblacio agafar el vial St. Jordi, fins el creuament d’anar direccio Sta. Pau.
 
3º Des de Vic, amb el nou Eix Vic-Olot, per la poblacio de Les Preses, Olot, per el esmentat vial St. Jordi, fins trobar el creuament direccio Sta Pau.
 
i4º Des de Banyoles, per St. Miquel de Campmajor, Mieres i Sta Pau, a pocs kilometres de Sta Pau, direccio Olot.
 
Be ara si que ja acabo, fins aqui aquest recorregut de la Fageda d’en Jorda ’09.
Fins la propera
 
 
Como esta de maravillosa esta Fageda con esta estacion.
Bien, con estas imágenes acabo esta visita, pero antes, os paso unas direcciones para llegar hasta La Fageda.

Hay diferentes opciones para ir, estas son:

1º. Autopista A7 E9, Salida de Sarria de Ter, Banñolas, Olot. Dentro de la poblacion de Olot, coger el vial S. Jordi hasta el cruce de ir direccion Sta Pau.

2º. Desde Sta. Coloma de Farners, Amer, les Planes d’Hostoles, Les Preses, Olot, tambien, dentro de la poblacion coger el vial S. Jordi, hasta el cruce de ir direccion Sta. Pau.

Desde Vic, con el nuevo Eje VicOlot, por la poblacion de Les Preses, Olot, por el mencionado vial S. Jordi, hasta encontrar el cruce direccion Sta Pau.

i4º Desde Bañolas, por S. Miquel de Campmajor, Mieres y Sta Pau, a pocos kilometros de Sta Pau, direccion Olot.

Bien ahora si que ya acabo, hasta aqui este recorrido de La Fageda d’en Jorda ’09.
Hasta la próxima

 
Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a LA FAGEDA D’EN JORDA (GARROTXA)

  1. Gabriel ha dit:

    que guay siempre me pierdo estas salidas puto pie

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s