MONTSERRAT

Continuem, la nostra seccio, o mes ben dit, la nostra proxima destinacio, es la localitat del El Bruc, per veure el espectacle del Timbaler del Bruc. Pero, com que arribem molt aviat a la poblacio, veiem un cartell on possa Montserrat 20 kilometres, on decidim arribar fins al monestir de Montserrat (no ho teniem previst).
Enfilant l’eix transversal (C25) des d’Arbucies, fins la 3ª sortida de Manresa (direc. Lleida) (sortint eix on hi ha dos carrils per banda, ens dirigim direccio a l’estacio de ferrocarril de Manresa, per on s’agafa la carretera d’anar a El Bruc. Fem servir GPS, l’itinerant per dins Manresa es el seguent: "croquis": sortida eix "3" (no direc.Berga, ni tampoc a BCN "sentit Vic-Lleida),  on hi ha dos carrils per banda, no deixar el carril de baixada, agafar la 1 rotonda "passar per sota el Eix, agafar 3ª sortida a la dreta (us poso de referencia, que a la vostra esquerra hi ha una estacio de servei de Petrocat, seguiu aquesta carretera recte, fins el primer semafor (abans d’arribar al semafor, a la vostra esquerra hi ha una caserna de la guardia civil, passat la caserna, gireu a ma dreta i seguiu tota l’avinguda fins abaix. Trobareu una rotonda, agafeu la carretera que segueix el riu (a la vostra dreta, fins proper semafor). En aquest semafor, continueu a l’esquerra, una pujadeta "referencia estacio de servei repsol ma esquerra", passat gasolinera, girar ma dreta, passar per el pont. Final del pont, seguir ma dreta, deixant a l’esquerra l’estacio de tren de Manresa, on segueix una carretera mes estreta, que ja us incorporeu a la carretera d’el Bruc (retols mes endavant). La carretera us porta fins a El Bruc, pero abans trobem el desviament per anar a Montserrat "uns 9 km des de creuament".
A continuacio, imatges de les vistes que hi ha, arribant a Montserrat.
 

Continuamos, nuestra sección, o más bien dicho, nuestro proximo destino, es la localidad de El Bruc, para ver el espectáculo del Timbaler del Bruc. Pero, como llegamos muy pronto a la población, vemos un cartel donde pone Montserrat 20 kilometros, donde decidimos llegar hasta el monasterio de Montserrat (no lo teníamos previsto).
Enfilando el eje transversal (C25) desde Arbucies, hasta la 3 ª salida de Manresa (direc. Lérida) (saliendo eje donde hay dos carriles por banda, nos dirigimos direccion a la estación de ferrocarril de Manresa, por donde se ‘coge la carretera de ir a El Bruc. Utilizamos GPS, el itinerante por dentro Manresa es el siguiente: "croquis": salida eje "3" (no direc.Berga, ni tampoco en BCN "sentido Vic-Lérida) , donde hay dos carriles por banda, no dejar el carril de bajada, coger la 1 rotonda "pasar por debajo del Eje, coger 3 ª salida a la derecha (os pongo de referencia, que a su izquierda hay una estacion de servicio de Petrocat, siga esta carretera recto, hasta el primer semáforo (antes de llegar al semáforo, a su izquierda hay un cuartel de la guardia civil, pasado el cuartel, girar a mano derecha y seguir toda la avenida hasta abajo. encontrará una rotonda, toma la carretera que sigue el río (a su derecha, hasta próximo semáforo). En este semáforo, continúe a la izquierda, una subidita "referencia estacion de servicio repsol mano izquierda", pasado gasolinera, girar mano derecha , pasar por el puente. Final del puente, seguir mano derecha, dejando a la izquierda la estación de tren de Manresa, donde sigue una carretera más estrecha, que ya nos incorporamos a la carretera de el Bruc (rótulos mas adelante) . La carretera le lleva hasta El Bruc, pero antes encontramos el desvío para ir a Montserrat "unos 9 km desde cruce".
A continuación, imágenes de las vistas que hay, llegando a Montserrat.

 
 
VISTES DES DE MONTSERRAT
VISTAS DESDE MONTSERRAT
 
 
FOTOS DEL TELEFERIC I EL CREMALLERA
FOTOS DEL TELEFERICO Y EL CREMALLERA
 
 
I fins aqui, la visita a Montserrat, continuem en la 3ª i ultima seccio de diumenge, a El Bruc.
 
Y hasta aquí, la visita a Montserrat, continuamos en la 3 ª y última sección del domingo, en El Bruc.

 
 
Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a MONTSERRAT

  1. siria ha dit:

    alex que belleza…definitivamente disfrutas mucho de los paisajes naturales……te felicito por esas tomas tan bellas y tu narracion es muy buena…c : …..

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s