CASTELL DE MONTSORIU

Diumenge per la tarda encara tenim temps per visitar el Castell de Montsoriu (comarca de la Selva), despres d’haber visitat el parc de Gualba.
Ens endinssem cap al Castell, on passem per Breda , on s’ha fet famos per la serie Ventdelpla (TV3), on podem observar diferentes cases que surten a la tv, com a Can Rata i la granja del Montràs…
Be, el Castell esta a sobre el poble de Breda, on es pot accedir, tan per Breda i Riells o be per Arbucies (sort. Arbucies, st. Hilari, del Eix Transversal), on el castell es veu des de força lluny (en bon temps). La carretera d’acces fins al limitador d’acces per automobils, es asfaltada totalment, pero podem trobar-hi algun desprendiment de pedres, que queden soltes per el voral. Al trencant per pujar al castell, el cotxe es deixa al costat mateix de la carretera (en aquest cas no hi ha desprendiment de pedres), el acces estar limitat a vehicles (solament poden accedir els veins)i el trajecte a peu es d’uns trenta minuts com a maxim.
A dalt al castell, esta tancat al public, ja que l’estan restaurant (a data de 3 de maig de ’09 esta en la seva tercera fase), pero  es pot veure la fortaleça del castell, i tambe es important les vistes que ofereix un dia en que faci molt bon temps (que ho feia).
 
Fotos del castell de Montsoriu..
 

Domingo por la tarde aún tenemos tiempo para visitar el Castillo de Montsoriu (comarca de la Selva), después de haber visitado el parque de Gualba.
Nos vamos hacia el Castillo, donde pasamos por Breda, donde se ha hecho famoso por la serie Ventdelplà (TV3), donde podemos observar diferentes casas que aparecen en la tv, como Can Rata y la granja del Montràs …
Bien, el Castillo esta sobre el pueblo de Breda, donde se puede acceder, tanto por Breda y Riells o bien por Arbucies (salida. Arbucies, st. Hilari, del Eje Transversal), donde el castillo se ve desde bastante lejos ( en buen tiempo). La carretera de acceso hasta el limitador de acceso para automóviles, es asfaltada totalmente, pero podemos encontrar algún desprendimiento de piedras, que quedan sueltos por el arcén. Al cruce para subir al castillo, el coche se deja al lado de la carretera (en este caso no hay desprendimiento de piedras), el acceso está limitado a vehículos (sólo pueden acceder los vecinos) y el trayecto a pie es de unos treinta minutos como máximo.
Subir al castillo, esta cerrado al público, ya que lo están restaurando (a fecha de 3 de mayo de’09 esta en su tercera fase), pero se puede ver la fortaleza del castillo, y también es importante las vistas que ofrece un día en que haga muy buen tiempo (que lo hacía).

Fotos del castillo de Montsoriu ..

 
 
I a continuacio, observem des del mirador al voltant del castell, i que es pot observar….. (en aquest ordre, sortiran les fotos a continuacio), com que estem dintre del parc del Montseny, a la nostre dreta podrem observar el Turo del Home i el Matagalls, seguidament, davant nostre a baix, el poble de Breda, mes a l’esquerra podrem veure el poble de Hostalric ( amb la linea del TAV ja acabada i mes al fondo a la mateixa imatge el poble de Lloret de Mar), mes a l’esquerra encara hi podem trobar els pobles de Riudarenes, Llagostera i inclus Cassà de la Selva, que no es veuen gaire be a causa de la calitxa.
 
Y a continuación, observamos desde el mirador alrededor del castillo,  que se puede observar ….. (en este orden, saldrán las fotos a continuación), como que estamos dentro del parque del Montseny, a nuestra derecha podremos observar el Turo del Home y el Matagalls, seguidamente, delante nosotros abajo, el pueblo de Breda, mas a la’izquierda podremos ver el pueblo de Hostalric (con la linea del AVE ya acabada y más al fondo en la misma imagen el pueblo de Lloret de Mar), mas a la izquierda todavía podemos encontrar los pueblos de Riudarenes, Llagostera y incluso Cassà de la Selva, que no se ven demasiado bien a causa de la nublina.
 
 
Fins aqui la ruta d’aquest gran cap de setmana, fins la propera ruta.
Hasta aqui la ruta de este gran fin de semana, hasta la próxima ruta.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s