FONTS DEL LLOBREGAT

Desprès de visitar els Jardins Artigues (Gaudi), agafem el cotxe per anar fins les Fonts del Llobregat, que queden a uns 8 kilometres de La Poble de Lillet. Mentres fem aquest trajecte, ens trobem per el cami, el museu del Ciment (Temp. baixa, esta tancat al public), tambe a uns quants metres mes amunt del museu del Ciment, hi trobem les restes del que va ser al seu moment, el museu del Transport de Catalunya. Ara aquest museu, es pot visitar a l’estacio del Poble de Lillet, on es conserven gran material ferroviari (obert els caps de setmana, temp. baixa). Nosaltres seguim direccio les Fonts, on parem hi ens dispossem a passejar uns 800 metres aproximadament de les Fonts del Llobregat, on tot pujant escales i seguint el curs de les Fonts (sentit contrari, des de el parking/ restaurant), anem observant les marevelles d’aquesta naturalessa, fins arribar adalt el poble de Castellar del N’hug. Imatges de les fonts.
 
Después de visitar los Jardines Artigas (Gaudi), cogemos el coche para ir hasta les Fonts del Llobregat, que quedan a unos 8 kilómetros de La Poble de Lillet. Mientras hacemos este trayecto, nos encontramos por el camino, el museo del Cemento (Temp. baja, esta cerrado al público, abierto fines de semana), también a unos cuantos metros más arriba del Museo del Cemento, encontramos los restos de lo que fue en su momento, el museo del Transporte de Cataluña. Actualmente este museo, se puede visitar en la estación del Poble de Lillet, donde se conservan gran material ferroviario (abierto los fines de semana, temp. Baja). Nosotros seguimos direccion les Fonts, donde paramos y nos disponemos a pasear unos 800 metros aproximadamente de les Fonts del Llobregat, donde todo subiendo escaleras y siguiendo el curso de les Fonts (sentido contrario, desde el parking / restaurante), vamos observando las maravillas de esta naturaleza, hasta llegar arriba el pueblo de Castellar del N’hug. Imágenes de las fuentes
 
Fins aqui la visita a les Fonts del Llobregat.
Ens dispossem a marxar cap a Girona, on ens diuen que es millor passar per Guardiola del Bergueda, on hi ha mes bona carretera, on seguim fen el seguent recorregut.. Fonts del Llobregat, Poble de Lillet, Guardiola del Bergueda, Berga, Manresa, eix transversal Manresa-Vic-Vilobi (passant tb, per St. Dalmai, St.Roc, Salt), Cassa de la Selva, amb un recorregut total de 199 kilomentres, on empleem unes 2 hores i 30 minuts. Aquest trajecte, es fa molt mes llarg, pero es molt mes recte(sentit bcn), pero crec que opto per el de la ruta Poble de Lillet, Gombren, Ripoll, Vallfogona Ripolles, amb un gran paisatge (Poble Lillet-Gombren, pero amb moltes curves, i carretera estreta), el traçat mes curt, pero amb mes temps.(sentit Ripoll/ Girona).
 

Hasta aquí la visita a les Fonts del Llobregat.
Nos disponemos a salir hacia Girona, donde nos dicen que es mejor pasar por Guardiola de Bergueda, donde hay más buena carretera, donde seguimos haciendo el siguiente recorrido .. Fuentes del Llobregat, Poble de Lillet, Guardiola del Bergueda, Berga, Manresa, eje transversal Manresa-Vic-Vilobi (pasando tb, por St. Dalmai, St.Roc, Salt), Cassà de la Selva, con un recorrido total de 199 kilomentres, donde empleo unas 2 horas y 30 minutos. Este trayecto se hace mucho más largo, pero es mucho mas recto (sentido bcn), pero creo que opto por el de la ruta Pueblo de Lillet, Gombren, Ripoll, Vallfogona Ripolles, con un gran paisaje (Pueblo Lillet-Gombren, pero con muchas curvas y carretera estrecha), el trazado más corto, pero con mas tiempo. (sentido Ripoll/Girona).

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s