GAUDI, JARDINS ARTIGAS (POBLE DE LILLET)

Comencem una nova ruta, avui dimarts 14 d’abril. Ens adincem a la comarca del Bergueda quasi be, on fem diferents visites. Una de les quals, es el jardi que tenia el Sr. Gaudi, amb els Jardins Artingas de La Pobla de Lillet. Seguidament em visitat Les Fonts del Llobregat de Castellar de N’hug.
La ruta d’avui, ha sigut molt gran, amb un total de 344 kilometres (quasi res…). la 1ª, direccio La Pobla de Lillet des de Cassà de la Selva, amb la seguent ruta.. Cassà, Salt, autopista A7/E9 Girona Nord a Girona Sud, Olot, Vallfogona del Ripollès (no hi han gaires curves, curves, a partir del trencant Vallfogona-Ripoll, on ens estavielm uns 30 kilometres aproximadament (no passant tunels Capsacosta),..), Ripoll, Campdevanol, Gombren (carretera, amb moltes curves, i algun tram una mica arreglat fins La Pobla de Lillet). Fins La Pobla de Lillet, uns 130 kilometres i unes 2 hores de recorregut.
POBLE DE LILLET
 
GAUDI, JARDINS ARTIGAS
 
Per arribar als jardins, s’ha de  seguir les vies del tren (per cert, podeu seguir per sobre les vies amb cotxe, no hi ha perill, no hi ha cap tren que circuli "estan retirats", nomes us podeu trobar camions de gran tonatge que es poden creuar amb vosaltres. Teniu acces fins abans d’arribar a la fabrica de paper( parking al costat), despres, s’ha de continuar uns cinc minuts a peu, sempre seguint les vies del tren).
Ens trobem un petit jardi, que l’abraça el riu Llobregat. Un jardi, curios, amb moltes figures i altres coses, sentint el riu de fonts, per passejar i fotografiar tambe algunes de les escultures. Aqui van les fotos…
 

Empezamos una nueva ruta, hoy martes 14 de abril. Nos adentramos en la comarca del Bergueda , donde hacemos diferentes visitas. Una de las cuales, es el jardín que tenía el Sr.Gaudi, con los Jardines Artingas de La Pobla de Lillet. Seguidamente he visitado Les Fonts del Llobregat de Castellar de N’hug.
La ruta de hoy, ha sido muy grande, con un total de 344 kilómetros (casi nada …). la 1 ª, direccion La Pobla de Lillet desde Cassà de la Selva, con la siguiente ruta .. Cassà, Salt, Autopista A7/E9 Girona Norte a Girona Sur, Olot, Vallfogona del Ripollès (no hay muchas curvas, curvas, a partir del desvío Vallfogona-Ripoll, donde nos ahorramos unos 30 kilómetros aproximadamente (no pasando túneles Capsacosta), ..), Ripoll, Campdevanol, Gombren (carretera, con muchas curvas, y algún tramo un poco arreglado hasta La Pobla de Lillet). Hasta La Pobla de Lillet, unos 130 kilómetros y unas 2 horas de recorrido.
PUEBLO DE LILLET

GAUDI, JARDINES ARTIGAS

Para llegar a los jardines, hay que seguir las vías del tren (por cierto, podéis seguir por encima de las vías en coche, no hay peligro, no hay ningún tren que circule "están retirados", solo puede encontrar camiones de gran tonelaje que se pueden cruzar con vosotros. Tiene acceso hasta antes de llegar a la fábrica de papel (parking al lado), después, se debe continuar unos cinco minutos a pie, siempre siguiendo las vías del tren).
Nos encontramos un pequeño jardín, que abarca el río Llobregat. Un jardín, curioso, con muchas figuras y otras cosas, sintiendo el río de fuentes, para pasear y fotografiar también algunas de las esculturas. Aqui van las fotos …

 
 
Fins aqui la visita als Jardins Artigas. Continuem ara cap a les Fonts del Llobregat… que estan al costat.
Nota important: Per entrar al jardi, en temporada baixa, els caps de setmana es obert i de dilluns a divendres us heu d’adreçar a l’oficina de turisme del Poble de Lillet, on us deixaran les claus per entrar.
 
Hasta aquí la visita a los Jardines Artigas. Continuamos ahora hacia les Fonts del Llobregat … que están al lado.

Nota importante: Para entrar al jardín, en temporada baja, los fines de semana es abierto y de lunes a viernes debe dirigirse a la oficina de turismo del Poble de Lillet, donde le dejaran las llaves para entrar.

 
Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s