RUPIT (OSONA)

Dilluns, 13 (dilluns de pasqua). S’aixeca un dia amb clarianes, a pesar dels dies anteriors, amb molta pluija. Avui visitem el poble de Rupit (Osona), famos per el seu pont penjant. Tambe, te els seus punts, com mes saltants d’aigua, com el famos salt del Sallent. Be, anem per zones….
Per arribar a Rupit, tenim diferents llocs de pas. En aquest cas, hem agafat l’Eix tranversal des de l’aeroport de Vilobi d’onyar (sortint des de Cassà de la Selva , el Girones) direccio Vic. Agafem la carretera C153, al seu pas per Roda de Ter, Cantonigros, Rupit. S’ha de dir que hi ha bastants revols (si es be sentit bcn"vic"), o l’altre es per la carretera St. Privat d’En Bas(La Garrotxa), sentit Olot, Hostalets d’en Bas molt aprop de la nova carretera que uneix Vic i Olot. L’hem trobat una mica mes "rapida", i en curves no tant fortes, anant a velocitat normal, (sempre respectant els senyals de transit).
Entrant al poble, hi ha un gran parking tant per cotxes i autocars. El poble amb les seves case tipiques de pedre, i les que estant restaurant, conservant aixis el valor d’aquest poble juntament amb el seu pont penjant.
 

Lunes, 13 (lunes de pascua). Se levanta un día con claros, a pesar de los días anteriores, con mucha lluvia. Hoy visitamos el pueblo de Rupit (Osona), famoso por su puente colgante. También, tiene sus puntos, como sus saltantes de agua, como el famoso salto del Sallent. Bien, vamos por zonas ….
Para llegar a Rupit, tenemos diferentes lugares de paso. En este caso, hemos cogido el Eje transversal desde el aeropuerto de Vilobí d’Onyar (saliendo desde Cassà de la Selva, el Girones) direccion Vic. Tomamos la carretera C153, a su paso por Roda de Ter, Cantonigros, Rupit. Se tiene que de decir que hay bastantes curvas (si se viene sentido bcn "vic"), o el otro es por la carretera St. Privat d’En Bas (La Garrotxa), sentido Olot, Hostalets d’en Bas muy cerca de la nueva carretera que une Vic y Olot. Lo hemos encontrado un poco mas "rapida", y en curvas no tan fuertes, yendo a velocidad normal, (siempre respetando las señales de tráfico).
Entrando en el pueblo, hay un gran parking para coches y autocares. El pueblo con sus casas típicas de piedrasr, y las que estando restaurando, conservando así el valor de este pueblo juntamente con su puente colgante.

A continuacio, les vistes que hi ha a llarg del poble, vist des del costat del riu i el pont penjant.
 

A continuación, las vistas que hay a lo largo del pueblo, visto desde el lado del río y el puente colgante.
 
 
Les fotos, si les seleccioneu, fent doble click, es faran mes grosses. (en tot les fotos del blok)
Las fotos, si las seleccionais, haciendo doble click, se harán más grandes. (en todas las fotos del Blok)
 
I finalment, el famos salt del Sallent:
Y finalmente, el famoso salto del Sallent:
 
 
Be, i fins aqui aquest reportatge sobre el poble de Rupit. Properament, en els proxims dies, hi hauran noves fotos de nous llocs, ja que estic de vacances hi tinc intencio de visitar nous indrets, on intentaré possar les fotos al dia. Aixo tambe si el temps acompanya. Fins aviat.
 
Bien, y hasta aqui este reportaje sobre el pueblo de Rupit. Próximamente, en los próximos  dias , habrá nuevas fotos de nuevos lugares, ya que estoy de vacaciones tengo intención de visitar nuevos lugares, donde intentaré poner las fotos al dia. Esto también si el tiempo acompaña. Hasta pronto.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s