UNA ALTRE VISITA A BCN

Hola a tothom, el passat 1 de febrer, vaig tornar a estar a la gran ciutat condal (bcn) per visitar diversos llocs, encara pendents de visitar..
Som-hi, entrem aquesta visita.
Son les 9 a.m on surto direccio cap a Caldes de Malavella a buscar el tren direcció a Barcelona city. Durant el viatge (1h15m,amb Regional), en el trajecte comprès entre St. Celoni i Bcn, observo que el tram de la linia del tren de Alta Velocitat esta molt avançat(AVE). No hi ha res per tirar unes quantes fotos des de el mateix tren.
 
Estacio de Caldes de Malavella
 

Hola a todos, el pasado 1 de febrero, volví a estar en la gran ciudad condal (bcn) para visitar varios lugares, aún pendientes de visitar .. Vamos, entramos en esta visita.
Son las 9 am donde salgo direccion hacia Caldes de Malavella a buscar el tren dirección a Barcelona city. Durante el viaje (1h15m, con Regional), en el trayecto comprendido entre St. Celoni y Bcn, observo que el tramo de la línea del tren de Alta Velocidad esta muy avanzado (AVE). No hay nada para sacar unas cuantas fotos desde el mismo tren.

Aquesta linea del AVE, ha fet perdre grans estacions centenaries i altres han millorat bastant, com la restauracio que ha rebut l’estacio de Caldes de Malavella i Sils.
Arribant a St. Andreu Comtal, s’observa els canvis que patiran diverses lineas, per l’entrada del AVE, suprimin diverses vies durant uns dos anys. Passat l’estacio de St Andreu Comtal es pot començar apreciar que la futura estacio de la Sagrera està començant agafar les formes de com ser, encara que hi ha feina per molts d’anys…
Be, arribem a l’estacio de Passeig de Gracia on ens dirigim agafar el metro, en aquest cas agafem la linea 2 (Granate), direcció el Paral.lel, baixant a l’estacio de St Antoni.
 

Esta linea del AVE, ha hecho perder grandes estaciones centenarias y otros han mejorado bastante, como la restauracion que ha recibido la estación de Caldes de Malavella y Sils.
Llegando a St.. Andreu Comtal, se observa los cambios que sufrirán varias lineas, por la entrada del AVE, suprimir varias vías durante unos dos años. Pasado la estación de St. Andreu Comtal se puede empezar apreciar que la futura estación de la Sagrera está empezando tomar las formas de cómo ser, aunque hay trabajo para muchos años …
Bien, llegamos a la estación de Paseo de Gracia donde nos dirigimos coger el metro, en este caso tomamos la linea 2 (Granate), dirección Paral.lel, bajando en la estación de S. Antonio.

 
Arribem al mercat de St Antoni, amb 125 anys d’historia, uns dels mercats que es celebra cada diumenge al mati aquest gran espai on no pot faltar parades per els coleccionistes, de tota mena, des de segells, cromos, posters, intercanvis, etc… tot aixo als laterals del mercat no a dintre, i depent aquins llocs es fa un tremendo colapse de gent, en questio de segons. Aquest mercat es molt concorregut per molta gent, hi ha diverses gangues.
Vist el mercat, on fem unes dues voltes ben bones al recinte, per veure-ho tot, marxem.
Com que aquest mercat queda molt aprop de la avinguda del Paral.lel, agafem a peu direccio cap a l’avinguda del Paral.lel, on passem per davant dels teatres Apolo i el antic teatre Arnau, seguint tota l’avinguda fins arribar a l’estatua de Colon, on decidim anar  al Maremagnum.
Estan en aquest gran complex, on ultimament han canviat força respecte ha altres vegades que hi habia anat, hi ha uns quants restaurants, on parem a fer l’apat…
Continuem despres una visita al AQUARIUM de la ciutat, us passo en primicia, unes fotos de dintre l’AQUARI, on es permes tirar fotos, aixo si, sense poguer fer servir el FLASH.
Us passo diverses fotos del AQUARIUM, aqui les teniu….
 

Llegamos al mercado de San Antonio, con 125 años de historia, uno de los mercados que se celebra cada domingo por la mañana este gran espacio donde no puede faltar paradas para los coleccionistas, de todo tipo, desde sellos, cromos, posters, intercambios, etc … todo esto en los laterales del mercado no dentro, y dependiendo de que lugar se hace un tremendo colapso de gente, en cuestión de segundos. Este mercado es muy concurrido por mucha gente, hay varios chollos.
Visto el mercado, donde hacemos unas dos vueltas muy buenas al recinto, para verlo todo, nos vamos.
Como este mercado queda muy cerca de la avenida del Paral.lel, tomamos a pie direccion hacia la avenida del Paral.lel, donde pasamos por delante de los teatros Apolo y el antiguo teatro Arnau, siguiendo toda la avenida hasta llegar a la estatua de Colon, donde decidimos ir al Maremagnum.
Están en este gran complejo, donde ultimamente han cambiado bastante respecto también otras veces que habia ido, hay varios restaurantes, donde paramos a comer …
Continuamos después una visita al AQUARIUM de la ciudad, les paso en primicia, unas fotos de dentro del acuario, donde se permite tirar fotos, eso si, sin poder usar el FLASH.
Os paso varias fotos del AQUARIUM, aqui las teneis ….

 
Deunidor quines fotos, i vaja quin passeig q m’he fet, veien diferentes especies de peixos.
Hi aixo no ha sigut tot, despres de visitar el AQUARIUM, varem visitar el seu vei, EL IMAX PORT VELL
 

Dios mio qué fotos, y vaya qué paseo que me he hecho, viendo diferentes especies de peces. 
Y esto no ha sido todo, después de visitar el AQUARIUM,  visitamos su vecino, EL IMAX PORT VELL

La gran sala, o mes ben dit una de les millors sales mon, en funcio 3D, per grans reportatges de documentals, com p.ex actualment tenen una amplia cartellera, on vaig poguer veure dos documentals, els dels dinossaures i un altre de taurons. Es increible, estar davant una gran pantalla d’uns 21 metres d’alçada (equivalent a 7 pisos), on a vegades sembla q toquis les feres.es bonica aquesta sensacio val la pena anar a veure un superdocumental en aquesta sala.
Be i abans d’acabar…. al costat del IMAX PORT VELL hi havia atracat un luxos vaixell, q debia estar d’estada d’uns quants dies…. d’algun persontage famos, o algu important, ves a saber….
 

La gran sala, o más bien dicho una de las mejores salas mundo, en funcion 3D, por grandes reportajes de documentales, como por ejemplo actualmente tienen una amplia cartelera, donde se pueden ver dos documentales,  de los dinosaurios y otro de tiburones . Es increible, estar ante una gran pantalla de unos 21 metros de altura (equivalente a 7 pisos), donde a veces parece que los toques las fieras. bonita esta sensación merece la pena ir a ver un superdocumental en esta sala.
Bien y antes de acabar …. junto al IMAX PORT VELL había atracado un lujoso barco, q debia estar de estancia de varios días …. de algún personage famoso o alguien importante, quién sabe ….

 
I vist aquesta maravella, d’aqui al port acabem aquesta visita a la ciutat condal.

Y visto esta maravilla, aquí en el puerto acabamos esta visita a la ciudad condal.

 

 
 
Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s