SANTUARI DE LA MARE DE DEU DEL MONT

Ja hi tornem a ser, una altre excursio, l’ultima del any 2008 (ja ser q es en data del 2 de gener ’09), pero en realitat, aquestes fotos es varen fer el dia 21/12. Ser que me retrassat una mica possar les fotos, pero bueno… aqui us explico de nou..
Varem decidir pujar des de el poble de Beuda, on hi ha una ruta que comença des d’alla baix (Beuda), fins al santuari. Son unes 2 hores i 30 minuts, sempre i quant no s’agafi el cami mes llarg que son unes 3 hores (q va passar). La ruta esta ben traçada, pero a vegades encara aixis et pots despìstar i passar de llarg, pero bueno, la ruta val la pena. Ens va fer molt bon dia, i de temperatura si va estar be.
Entorn sobre l’Alta Garrotxa, enfile’m muntanya amunt, on hi ha molta vegetacio, sempre guiant-se per l’indicacio que hi ha durant la ruta.
A mida que anem pujant, comencem a observar unes vistes d’on podem començar a observar el Castell de Montgri, i l’Escala.
Al cap d’unes 3 hores aproximadament, varem arribar adalt al santuari, on en fer l’ultima curva, varem notar que hi darrere aquelles roques hi feia un vent una mica fred. Aquell paisatge era maco, amb la montanya del Canigo davant nevada, i tambe es veia el Puigneulos.
Adalt, hi havia molta gent (ja que hi ha bon cami per arribar alla,19kms tot asfaltat des de Llado), des on si fa bon temps, pots observar molts de llocs.
 

Ya volvemos a ser, otra excursion, la ultima del año 2008 (ya ser q es en fecha del 2 de enero’09), pero en realidad, estas fotos se hicieron el día 21/12. Ser que me he retrasado un poco poner las fotos, pero bueno … aqui os explico de nuevo ..
Decidimos subir desde el pueblo de Beuda, donde hay una ruta que empieza desde alla bajo (Beuda), hasta el santuario. Son unas 2 horas y 30 minutos, siempre y cuando no se coja el camino más largo que son unas 3 horas (q pasó). La ruta está bien trazada, pero a veces aún así te puedes despistar y pasar de largo, pero bueno, la ruta merece la pena. Nos hizo muy buen día, y de temperatura se estuvo bien.
Entorno sobre la Alta Garrotxa, enfilamos montaña arriba, donde hay mucha vegetación, siempre guiándose por la indicación que hay durante la ruta.
A medida que vamos subiendo, empezamos a observar unas vistas donde podemos empezar a observar el Castillo de Montgri, y la Escala.
Al cabo de unas 3 horas aproximadamente, llegamos arriba al santuario, donde al hacer la última curva, donde notamos que detrás de aquellas rocas hacía un viento un poco frío. Aquel paisaje era bonito, con la montaña del Canigo  nevada, y también se veía el Puigneulós.
Arriba, había mucha gente (ya que hay buen camino para llegar alla, 19km todo asfaltado desde Llado), desde donde si hace buen tiempo, puedes observar muchos lugares

 
LES VISTES DES DE EL SANTUARI
1º. VISTES DEL POBLE DE LA JONQUERA I ADALT EL PUIGNEULOS
2º. LA MONTANYA DEL CANIGO NEVADA
3º. L’ALTA GARROTXA, AL FONS ES POT APRECIAR UNA MICA LA CIUTAT D’OLOT
4º. VISTA DE LA PART DE L’ESTARTIT, UNA PETITA PART DEL ALT EMPORDA
5º. AL FONS EL LLAC DE BANYOLES, UNA MICA EMBOIRAT
 
 L’historic Mossen Cinto Verdaguer hi passava grans temporades, on hi ha una estatua en el seu record, just abans d’entrar al santuari.
Fins aqui l’excursio… esperem entrar el proxim any i fer mes excursions.
 

El historico Capellan Cinto Verdaguer pasaba grandes temporadas, donde hay una estatua en su recuerdo, justo antes de entrar al santuario.
Hasta aqui la excursion … esperamos entrar el próximo año y hacer más excursiones.

 
Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s