VIATGE A GAL.LES

No nomes vaig estar a Bristol, també vaig visitar Gal.les, principalment un poble anomenat Monmuth.
Gal.les south, s’entra per uns grans ponts sobre un petit braç de mar que desemboca al mar Atlantic.
No sólo estuve en Bristol, también visité Gales, principalmente un pueblo llamado Monmuth.
Gales south, se entra por unos grandes puentes sobre un pequeño brazo de mar que desemboca en el mar Atlantico.
Gal.les, capital Cardiff, varen passar per una petita vila anomenada Chepstow, on hi ha diferents ponts i castells i cases espectaculars….
Gales, capital Cardiff, pasé por una pequeña villa llamada Chepstow, donde hay diferentes puentes y castillos y casas espectaculares ….
Gal.les en general, es espectacular, amb uns camps molt verds, practicamente netissima, com es pot apreciar a les imatges, i una cosa molt curiosa, que tambe passa a Bristol, son molt tranquils i en el traffic per carretera, es respecten molt.
Varem visitar una casa a unes 7 milles  de Monmuth, on es dedicaven a les cries de cavall, per aquells paisatges molt plujosos, on veram tenir sort i ens va fer bon temps. Cal a dir que els altres dies va ploure tots els dies, segons ens varen comentar la gent d’alla.
Gales en general, es espectacular, con unos campos muy verdes, practicamente limpisima, como se puede apreciar en las imágenes, y una cosa muy curiosa, que también pasa en Bristol, son muy tranquilos y en el trafico por carretera, se respetan mucho.

visitamos una casa a unas 7 millas de Monmuth, donde se dedicaban a las crías de caballo, por aquellos paisajes muy lluviosos, donde verdaderamente tuvimos suerte y nos hizo buen tiempo. Hay que decir que los otros días llovió todos los días, según nos comentó la gente de allí.

I com no, vaig veure com es ponia el sol des de Monmuth (Gal.les)… Un moment de la posta de sol.. Corria per alla amb la càmara a la ma….
Y como no, vi como se ponia el sol desde Monmuth (Gales) … Un momento de la puesta de sol .. Corría por alla con la cámara en la mano ….
Be, i fins aqui el meu pas per Monmuth, ha sigut petit, pero com deia, no he parat. Van ser fer la distancia des de Bristol a Monmuth i tornar a Bristol, unes 120 milles (200 kilometres aprimadament)
On varem llogar 2 cotxes per fer el viatge  per l’interior de l’illa. Els dos autos varen un Ford Focus i un Nissan Note Automatic de HERTZ.
Bien, y hasta aqui mi paso por Monmuth, ha sido pequeño, pero como decía, no he parado. Fue hacer la distancia desde Bristol a Monmuth y volver a Bristol, unas 120 millas (200 kilómetros aproximadamente)
Donde alquilamos 2 coches para hacer el viaje por el interior de la isla. Los dos autos fueron un Ford Focus y un Nissan Note Automatic de HERTZ.
Segurament, em deixo algunes imatges, pero si en veig d’importants, les penjare aqui al meu bloc.
Bristol i Gal.les, en general, en va agradar, no descarto tornar-hi mes endavant. Val la pena, pq desconectes de tot, veien tots aquest magnifics paissatges.
Seguramente, me dejo algunas imágenes, pero si veo de importantes, las colgaré aqui en mi blog.
Bristol y Gales, en general, me gustó, no descarto volver a ella más adelante. Vale la pena, pq desconectas del todo, vean todos estos magníficos paisajes.
Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s